Restaurants, goed eten en lekkernijen

« Terug Start

Bruiloften en huwelijk: de populairste trouwlocaties

Gepost op

Wanneer u gaat trouwen komt er ontzettend veel over u heen. Er zijn zoveel dingen die geregeld moeten worden. Maar alles valt of staat met het vinden een mooie trouwlocatie. Vaak heeft u wel een bepaald beeld bij wat voor een soort bruiloft u graag zou wensen. Ook moet u daarin rekening houden met hoeveel gasten u denkt uit te nodigen. Om u wat meer inspiratie te geven, vertellen wij u graag over de populairste trouwlocaties.

Een kasteel als trouwlocatie.

Wil niet elke vrouw zich een echte prinses voelen op haar trouwdag? U maakt het immers maar eenmaal (of weinige keren) in uw leven mee. Niet voor niets is trouwen in een kasteel dan ook de meest populaire locatie. Meestal is het er ook mogelijk om daar zowel de ceremonie als het feest te organiseren. Maar hoe u het ook wend of keert, uw foto's zullen in ieder geval veel charme uitstralen.

Trouwlocatie aan het strand.

Trouwen op deze locatie valt of staat vaak met het weer. Zeker als de bruiloft in Nederland plaats vindt. Het ideale beeld van elkaar het ja-woord geven terwijl vrolijk het zonnetje schijnt, moet u maar net gegund zijn. Gelukkig zijn er genoeg strandtenten die veel bruiloften organiseren en daarom ook een smaakvolle inrichting hebben. Zo krijgt u toch het echte Nederlandse strandgevoel. En ergens op de dag moet er vast wel een mooi moment komen om foto's te maken bij de zee en in de duinen.

Gebruik maken van een hotel als trouwlocatie.

Er zijn genoeg hotels te vinden waar u kunt trouwen. Vaak is het heel handig, want uzelf en uw gasten kunnen direct blijven slapen. Niemand hoef daarom een wijntje minder te drinken. Meestal is trouwen in een hotel ook geschikt voor zowel de ceremonie als het feestgedruis. Kies wel voor een hotel dat op een mooie locatie is gelegen, of waar in ieder geval een goede fotogelegenheid bij is.

Een speciale trouwlocatie.

Wanneer u toch net even wat anders wilt, kunt u ook voor een speciale trouwlocatie kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi opgeknapte boerderij of een locatie in de haven. Maar kies iets wat bij jullie past, zodat u beiden de dag van uw leven kunt meemaken.

Voordat u trouwlocaties gaat afspeuren, moet u eerst goed nadenken over uw budget. Kies een locatie waar u zich beiden prettig bij voelt. Informeer eens bij meerdere locaties. Al snel zult u een idee krijgen waar u zich prettig bij voelt. Uiteindelijk zal het zich allemaal terugbetalen in de mooiste dag van uw leven.

Kijk voor een prachtige trouwlocatie nabij Harderwijk en Zeewolde op Koetshuis Nijkerk te Nijkerk.


Delen