Restaurants, goed eten en lekkernijen

« Terug Start

Trouwlocatie aan het strand in Zeeland

Gepost op

Trouwen aan het strand in Zeeland - Bent u opzoek naar een prachtige trouwlocatie aan zee? Of kent u iemand die gaat trouwen? Wat is er mooier dan een trouwlocatie aan zee? Bloemen, de gasten en eventueel een buffet of uitgebreid dineren aan het strand? Een prachtig uitzicht op het water, plus een eventuele zonsondergang. De meeuwen, het zachte geluid van de golven. Trouwen aan zee in Zeeland levert een dag om nooit te vergeten op. 

Trouwlocaties - In Zeeland vindt u verschillende trouwlocaties aan zee. Er zijn er tientallen om uit te kiezen! Uiteraard verschillen ze veel in prijs, locatie en uitstraling. Waar houdt u, of diegene die gaat trouwen, precies van en wat is het budget ongeveer? Wat is ideaal voor de gasten te bereiken? En waar is alles naar wens? In Zeeland vindt je voor ieder wat wils.  

Laat een fotograaf komen - Een fotograaf kan de hele trouwerij vastleggen. Plus de gasten, het strand en het moment suprême! Een fotograaf vindt u vaak bij de paviljoens, zij hebben uitstekende contacten. Ook hebben veel paviljoens die zich lenen als trouwlocaties een rubriekje op hun website: hier zijn voorgaande ervaringen te lezen. Hoe is het bevallen en hoe werden we ontvangen? Dat soort vragen worden daar door gasten beantwoord. Een uitstekende manier om te testen of een specifieke locatie voldoet aan uw wensen! 

Van een kasteel tot paviljoen - U kunt voor een trouwerij aan het strand terecht bij een kasteel, een paviljoen of echt pal óp het strand! Wanneer de trouwerij gaat plaatsvinden in een kasteel, kunt u er daarna altijd nog voor kiezen de zonsondergang op het strand te bezichtigen. Tevens kunt u daar een hapje en een drankje nuttigen, of een dansje wagen. Bij een paviljoen zit u al direct op het strand, mét prachtig uitzicht en de mogelijkheid om na het moment even naar buiten te lopen. Als het weer zich daarvoor leent natuurlijk. Voor hoeveel personen wordt de trouwerij? Er zijn paviljoentjes met één ruimte, maar er zijn ook evenementhallen met wel 9 zalen! Die kunnen voorzien voor 4 tot 325 personen. Kleine paviljoens bieden ruim plek voor 2 tot 40, of 4 tot 120 personen. En wat dacht u van een kerk? Van oudsher trouwen in de kerk is vlakbij het strand mogelijk in Zeeland. Hier kunnen tot 1500 gasten ontvangen worden, voor een echte grote bruiloft dus! 

Catering - Neemt u ook de catering in overweging? Vaak komt er bij een 'trouw arrangement' catering van de zaak kijken. U kunt dan geen eigen catering meenemen, of zelf een cateringbedrijf reserveren. Uiteraard verschilt dit per locatie, maar veel locaties hanteren deze beleidsvoering. 


Delen